Osnovne informacije

www.croportal.net  je internetski portal koji funkcionira kao online informacijski servis koji na svojim stranicama na brz i jednostavan način nudi velik broj aktualnih i zanimljivih vijesti iz vodećih medijskih izvora u Hrvatskoj.

 Portal je namijenjen korisnicima koji u najkraćem vremenskom razdoblju na jednom mjestu žele dobiti sve relevantne informacije iz različitih online medijskih izvora u Hrvatskoj. 

U veljači 2004. Croportal se pojavio na internetskom tržištu u Hrvatskoj i vrlo se brzo pozicionirao kao jedan od najposjećenijih forumskih zajednica.  U rujnu 2007. Adria Media Zagreb d.o.o. preuzela je 90% vlasničkog udjela portala i startala s novim konceptom koji je hrvatskim korisnicima interenta pružio novu informacijsku platformu i servise koje su posjetiteljima i korisnicma pojednostavnili pristup informacijama.

Ideja Croportala je korisnicima predstaviti sve najnovije vijesti i informacije iz sadržajno različitih i relevantnih medijskih izvora te im pružiti mogućnost da ostalim posjetiteljima ponude svoj izbor informacija – članaka koje smatraju zanimljivima i korisnima.