Dodaj vijest koja ti je zanimljiva — unesi surf

Ukoliko si bilo gdje na internetu pronašao zanimljivu vijest koju želiš podijeliti s drugima jer misliš da je važna i relevantna, možeš to učiniti – dodaj je na Croportal i stvaraj portal po svojoj mjeri! Ovakav način dodavanja sadržaja idealan je način da skreneš pozornost na zanimljiv članak koji bi mogao biti važan drugim korisnicima ili da skreneš pozornost na svoj ili tuđi blog. Ograničenja nema - što se nas tiče, možeš unijeti vijesti koliko želiš.

Kako mogu objaviti vijest?

Kako bi na Croportal dodao vijest koju si pronašao, potrebno je biti registriran korisnik. Ukoliko se još nisi registrirao, možeš to učiniti ovdje. Nakon registracije, u gornjem desnom uglu pojavit će se korisničko sučelje.

Dodavanje vijesti:

Ukoliko želiš dodati određenu vijest, potrebno je kliknuti na ikonu Dodaj novi link i slijediti popstupak dodavanja vijesti.

Korak 1.

Za početak, u za to predviđeno polje dodaj link vijesti koju želiš objaviti.

Korak 2.

Nakon unosa linka, potrebno je upisati naslov vijesti i kratak sažetak u kojem ćeš ukratko opisati o čemu se u vijesti radi.

*savjet – što su naslov i sažetak zanimljivije napisani, to su i više čitani.

Pregled svih vijesti koje si dodao:

U Listi mojih linkova možeš pronaći sve vijesti koje si dodao – uz njihov popis sa sažecima, grafički su prikazani njihova popularnost, broj komentara i pozitivnih glasova.

Uredi profil

Odlaskom u Korisničku ploču možeš mijenjati svoje postavke na forumu, kreirati svoj profil, pretplatiti se na neku od tema foruma i sl.

Odjava

Kako bi se odjavio, potrebno je kliknuti na ikonu Odjavi se iz sustava.