Kako oživjeti strasti u vezi ili braku?

Ponekad parovi nakon određenog vremena upadaju u monotoniju. Dosada u krevetu. Često Vas boli glava ili  niste raspoloženi. Tada je potrebno malo žara da se stara vatra rasplamsa. Krevet je mjesto gdje se glava isključi i strasti upale. Tehniku znate, a ostalo će odraditi kemija i niže navedeni recepti. Samopouzdanje uključite, a sramežljivost ostavite negdje daleko.

Začini za spavaću sobu

1. Pomagala

Ponuda na tržištu je izuzetno velika. Ponekad gledamo neke ‘pomoćnike’ i čini nam se da uopće ne možemo shvatiti njihovu uporabu. Dizajn je postao profinjen, a cijene sežu u nebo. Postoji igračka koja košta 1.8 milijuna dolara, svaka roba ima svog kupca. Ali da Vas ne bi bacili u očaj, postoje i one cjenovno prihvatljive. Onaj osjećaj kad treba preći prag trgovine za odrasle, ostavite negdje iza sebe. Dovoljno ste odrasli da ne morate govoriti kako tražite poklon za prijatelja. Ipak, ako je sram jači od Vas uvijek se možete osloniti na kupnju putem Interneta.

2. Samo za njegove oči

Visoke štikle i zavodljivi komad svile nisu rezervirani samo za filmove. Postoji puno trgovina gdje možete kupiti erotsku odjeću. Jedna stolica, dobra pjesma i prepustite se ritmu. On neće ostati imun, a izazvati ćete požar strasti.

3. Filmovi za odrasle

Televizor ili laptop, dobar Internet signal i to je dovoljno. Odrasli ste. Zajedno izaberite neki „zločesti” film. Bez kokica ovaj put, ali neka šlag bude na noćnom ormariću. Normalno je da ćete se dosta smijati na početku, a i to je poželjno. Ostatak scenarija prepuštamo Vama.

4. Senzualna masaža

Zagrijte malo ulja za masažu, polegnite partnera na krevet te započnite s nježnim dodirima.

Za dodatne bodove možete upotrijebiti povez za oči. Tako će ostala osjetila raditi jače. Senzacije neće nedostajati. Naravno, izmjenjujte se u ulozi mesera.

Začin izvan spavaće sobe

1. Voda kao dodatak

Kada ili tuš, izbor je Vaš. Potrudite se da kupite kupku čiji će miris pjene uzburkati Vaša osjetila. Kapi vode i dodiri na goloj koži. Izgubite se u magli vodene pare i pronađite izgubljenu strast. Ona nije nestala, samo se malo sakrila.

Budite kreativni. Uživajte u pružanju i primanju zadovoljstva. Kvalitetan seksualan život je presudan faktor svake veze. Ako ne ide u krevetu, uvijek se možete vratiti na početak. U ono vrijeme kada ste se upoznali. Budite retro. Odvezite se na jedno od onih mjesta u gradu te ponovno na stražnjem sjedalu budite mladi i divlji.

Ne zaboravite da seks nije tabu. Pričajte sa svojim partnerom. Recite sve što Vam se sviđa i o čemu maštate. Budite intimni u potpunosti. Razmišljate o sexu kao o igri, sportu i trenirajte do savršenstva. Ipak, to je Vaš stari pa ali zato strast je nova.

Related Articles

Back to top button
Close
Close