Poduzetnici, koristite li blog?

Imate li vlastiti posao, ali isto tako upotrebljavate web stranicu za promidžbu i privlačenje novih kupaca? Na njoj su predstavljeni samo vaši proizvodi ili usluge, možda je dodano nekoliko riječi o tvrtki i kontakt obrazac? To je početak, ali vjerojatno ste svjesni da propuštate puno prilika.

Ako još nemate blog, toplo vam preporučujemo da započnete s korištenjem istog što je prije moguće. Sama instalacija nije teška, ali ako je vaša stranica zasnovana na WordPressu, imate mogućnost korištenja bloga prema vašim potrebama. Pročitajte u nastavku zašto je dobro imati blog i kako ga napraviti.

Zašto koristiti blog?

Postoji dosta razloga za korištenje bloga. Moći ćete posjetiteljima i potencijalnim kupcima precizno predstaviti proizvode ili usluge koje nudite u svojim postovima. Moći ćete ih upoznati sa svim prednostima ponude i razlozima zbog kojih bi trebali odabrati baš vas.

Pisanje stručnih i zanimljivih članaka učinit će vas profesionalcem. Čitatelji će vas vidjeti kao stručnjaka u području kojim se bavite. Tako ćete dobiti više povjerenja i brže pretvoriti potencijalne kupce u kupce u pravom smislu te riječi.

Kroz pisanje postova na blogovima vaša će web stranica privući mnoštvo novih posjetitelja koji će vas pronaći na Google tražilici kroz različite upite. Također, postovi će pomoći cijeloj web stranici jer će steći autoritet. Uz više sadržaja i više prometa, ostale će se podstranice vaše web stranice u tražilici svrstavati sve više i biti istaknutije.

Postoji li neki drugi razlog zbog kojeg treba pisati blog na poslovnoj web stranici? Posljednje, ali ne najmanje bitno, dok pripremate svoje priloge, puno ćete naučiti o pisanju. Odlično ćete se osjećati nakon svakog novog objavljenog posta.

Kako izraditi blog?

WordPress je daleko najpopularniji izbor za izradu bloga. To je lako postaviti ako vam pružatelj usluga hostinga omogućuje upotrebu nadzorne ploče cPanel. Pronaći će ikonu WordPressa kroz koju ćete instalirati sustav u samo nekoliko koraka. Nakon instalacije, moći ćete se registrirati za administraciju, odabrati jedan od bezbrojnih grafičkih predložaka i početi pripremati svoj prvi rad.

Related Articles

Back to top button
Close
Close