Što je Kamagra i kako djeluje?

Možda ste već čuli za Kamagru. Što je zapravo Kamagra i kako djeluje? Koje oblike poznajemo? Na navedena pitanja odgovorit ćemo u nastavku.

Što je erektilna disfunkcija?

Poremećaj erekcije je čest problem muškaraca širom svijeta. Definira se kao nemogućnost postizanja ili održavanja erekcije koja bi bila dovoljna za normalan spolni odnos, au nekim slučajevima i prerana ejakulacija spada u erektilnu disfunkciju.

Istraživanja su pokazala da se postotak muškaraca s erektilnom disfunkcijom podudara s njihovom starošću. Čak 30% 30-godišnjaka, 50% 50-godišnjaka i 70% 70-godišnjaka ima erektilnu disfunkciju. Razlozi za pojavu erektilne disfunkcije su različiti, ali dijelimo ih na fizičke i psihološke:

Fizički uzroci poremećaja erekcije su loše životne navike (pretilost, pušenje i pijenje prekomjerne količine alkohola), visoki krvni tlak, kardiovaskularne bolesti, dijabetes, kemoterapija i bolesti živčanog sustava.

Psihološki uzroci erektilne disfunkcije uključuju depresiju, tjeskobu i prošla seksualna iskustva.

Kako djeluje Kamagra?

Kamagra je lijek koji se koristi za liječenje poremećaja erekcije, slično kao i kod Viagre. Oba lijeka sadrže aktivni sastojak sildenafila. Kamagra je, poput Viagre, vrsta lijeka za erektilnu disfunkciju koja se naziva inhibitor fosfodiesteraze 5. Inhibitori PDE5 sprječavaju prebrzi rad enzima zvanog fosfodiesteraze tip 5 (PDE5). Ako PDE5 djeluje sporije, odgovor za opuštanje mišića i širenje krvnih žila može obaviti svoj posao.

Kamagra stoga djeluje tako da opušta mišiće u stijenkama krvnih žila i tako pomaže u povećanju protoka krvi u penisu, što omogućava postizanje i održavanje erekcije. Poput Viagre, Kamagra je učinkovita samo ako postoji seksualna stimulacija, koja se događa tijekom spolnog odnosa. Kada dođe do stimulacije, Kamagra pomaže povećati protok krvi u penisu, a zatim održava erekciju dovoljnu za normalan spolni odnos.

Koliko dugo djeluje Kamagra?

Kamagra neće djelovati ako muškarac nije seksualno uzbuđen. Također, neki uvjeti mogu pogoršati ili onemogućiti djelovanje Kamagre. Dakle, neće optimalno djelovati ako je muškarac pod utjecajem alkohola, ako je preumoran ili ako je unio previše hrane prije uzimanja Kamagre. Ne samo da alkohol narušava djelovanje Kamagre, on također povećava uzrokuje još teži oblik erektilne disfunkcije.

Kamagru je najbolje uzimati natašte, otprilike sat vremena prije odnosa. Počinje djelovati od 30 do 60 minuta i potrebna je seksualna stimulacija za njezino djelovanje.

Kod većine muškaraca učinci Kamagre trajat će tri do četiri sata. Trajanje od dva sata ili manje znači da se doza može povećati. Prosječna doza tableta Kamagre je 25-100 mg, uzimaju se 30 do 60 minuta prije seksualnih aktivnosti. Za odrasle osobe starije od 65 godina preporučena početna doza je 25 mg. Starije osobe imaju sporiji metabolizam, što znači da niža doza može trajati dulje u usporedbi s mlađim muškarcima koji uzimaju istu dozu.

Vrste Kamagre

Kamagra postoji u raznim oblicima. Tako možemo kupiti Kamagra Gel Oral Jelly, Super Kamagra tablete, Kamagra Gold tablete, Kamagra šumeće tablete i Kamagra bombone za žvakanje.

Related Articles

Back to top button
Close
Close